Mees, aangenaam!

Mees, aangenaam!

Mees, aangenaam! 150 150 Mees Ruimte & Milieu

Wie zijn wij, waar staan wij voor en waar willen wij naar toe? Wij blijven ons richten op het vergunningenmanagement, alleen willen we ons duidelijker onderscheiden in de markt. Dat doen wij door als onafhankelijk gespecialiseerd bureau te gaan opereren, maar het onderscheidend vermogen zit bij ons vooral op de manier waarop wij werken.

Wij zullen dat verder in de markt brengen als ‘permissiemanagement’, waarbij wij voor de opdrachtgevers het gehele traject begeleiden van ‘willen’ naar ‘mogen’. Daarover voeren wij de regie. En wij halen alles uit de kast om een initiatief mogelijk te maken, ongeacht de omvang. Want wij vinden dat ieder goed initiatief een soepele afhandeling verdient en geen enkel goed ontwikkelplan mag stranden of onnodig vertragen. Daarvoor hebben wij de mensen in huis met veel expertise, ervaring en inlevingsvermogen.

Met zulke mensen willen en kunnen wij verder groeien tot hèt adviesbureau op het gebied van permissiemanagement. Wij staan klaar om u, en uw mooie initiatieven, te begeleiden van ‘willen’ naar ‘mogen’.