Mees feliciteert!

Mees feliciteert!

Mees feliciteert!

Mees feliciteert! 150 150 Mees Ruimte & Milieu

Dat is het mooie van ons werk: uiteindelijk is het tijd om felicitaties uit te delen! Vandaar deze nieuwe rubriek “Mees feliciteert!”. Met trots feliciteren wij deze eerste keer 2 klanten met hun ambitieuze projecten.

Als eerste gaan onze felicitaties uit naar AH Vrij voor hun nieuwe huisvesting aan de Stoelmatter 41 te Wateringen. Het familiebedrijf uit Rijswijk is enorm gegroeid en de werkzaamheden van AH Vrij pasten – als bedrijf uit de zwaardere milieucategorie – door de ruimtelijke herinrichting niet meer in de omgeving. Wij hebben het permissiemanagement verzorgd, waardoor de benodigde vergunningen werden geregeld, waaronder de omgevingsvergunning milieu. Wij wensen AH Vrij vele mooie jaren op hun nieuwe locatie.

bloombird

Als tweede feliciteren wij Tuincentrum BloomBird. En wel met de realisatie van hun nieuwe winkelconcept bij de locatie in Beuningen (tuin, terras, huis en dier).  Met veel plezier hebben we hier de zorg rond de benodigde planologische procedure uit handen genomen. Meer over dit eigentijdse winkelconcept leest u in dit artikel.